torsdag 16 augusti 2012

Tur man är ledig!

Idag promenerade Källängsvägen 5 samt vår adoptivbror Heilar låååångt! Först gick vi ner på stan och mötte Lia där vi gjorde lite ärenden. Sen gick vi upp till Torekällberget och kom upp lagom till att luncha.


Efter lite mat gjorde vi allt det andra man alltid gör, tittar i museum, butiker, tittar på djuren och självklart, hoppar i höet!


Vi promenerade ner på stan igen. Fadern åkte till jobbet, vi andra handlade och gick på bolaget och sen promenerade vi hem igen. Sista biten var riktigt dryg. Det var stekhett, vi hade tungt med packning och hade varit ute och gått i timmar.
Tidig kväll blev det en spontan "gårdsfest" med lite grannar som trillade in i trädgården på en öl eller tre. Det är en av dom bästa sakerna med att bo i hus och på den gatan vi bor på. Vi fick berättat för oss att vad man än ska göra hos en granne så tar det minst 20 minuter för man blir alltid inbjuden på något.
Efter sen middag tittar vi nu på Gordon Ramsey-finalen. Imorgon blir det helg för er vanliga dödliga och för mig närmar sig slutet på min föräldraledighet...

1 kommentar:

  1. Men hallå, du bor ju granne med Kenny.... Jag kan tro att gårdsfester är mer regel än undantag :-)
    Kul!

    SvaraRadera